Blijf op de hoogte van Bionews

Nieuwe producten op de markt

We kijken alweer uit naar een aantal nieuwe producten op de markt beschikbaar vanaf mei. 

* Bio Bier van Houblonde
Een bier dat wordt gebrouwen met een zeer zuiver gedynamiseerd water. Hiernaast is Houblonde samengesteld uit verse en levende gist, die zorgt voor de verdere hergisting in de fles en maakt daarom van Houblonde een echt levend bier met biologische granen grotendeels uit België afkomstig. Houblonde werd biologische gecertificeerd door Certisys en wordt gebrouwen in de brouwerij van Brunehaut. Bij het bier wordt ook biologische vanille en elixir van de Astrantia major (een kruid uit de schermbloemenfamilie dat onder meer in de Pyreneeën voorkomt) aan toegevoegd. 

* Bio meergranenchips Sprouted van Luke's
Alle snacks van Luke's zijn biologisch, glutenvrij en overheerlijk. 

* Fizz Bio van Meneau
Fizz Bio heeft een kleurrijk gamma met hoog POP-gehalte. De limonades worden in Frankrijk geproduceerd met fairtrade rietsuiker. Deze smaken zijn beschikbaar:
- Fizz cola bio zonder cafëine
- Fizz limo bio
- Fizz citroen bio
- Fizz sinaas bio
- Fizz tonic bio
- Fizz mojito bio

* Bio kroepoek van Yakso
Heerlijke knapperige biologische kroepoek, gemaakt van garnalen en tapioca. Deze kroepoek van het merk Yakso is een werkelijke wereldprimeur. Het is de eerste biologische kroepoek met maar liefst 19% garnaal. De lange zoektocht naar de meest geschikte garnaal eindigde in Ecuador, met deze biologische kroepoek als resultaat. Zeer geschikt bij een Oosterse maaltijd, maar ook lekker als tussendoortje. 

* Gesponsorde post door Mannavita