Blijf op de hoogte van Bionews

Nieuwe producten op de markt

We kijken alweer even uit naar een aantal nieuwe producten op de markt vanaf april.

* Aromaverstuiver van Ladrôme

De ultrasone bamboe aromaverstuiver van Ladrôme Laboratoire zorgt voor een zachte verstuiving zonder verhitting. Op die manier behouden de actieve bestanddelen van de essentiële olie hun kwaliteit. Door deze ultrasone verstuiving aan hoge frequentie komt de essentiële olie in microdeeltjes onmiddelijk in de atomosfeer terecht. Zo geniet je optimaal van het weldoend effect van de essentiële oliën en kies je naar eigen wens voor een levendige, verfrissende, ontspannende of zuiverende atmosfeer. Door zijn compacte vorm en mooi design uit echt bamboehout vindt hij zowel thuis als op het werk een mooi plaatsje. 

 

* Sappen van De Drie Wilgen nu ook in 200ml flessen:
- appelsap
- appelsap-kersensap
- appel-aardbeisap
- ACE tropical
- sinaasappelsap
- tomatensap
- appelsap-perensap
- appelsap-mango sap
- appel-bosbessensap
- happy ginger

* Sappen van De Drie Wilgen nu ook in 1 liter flessen:
- ananassap
- appel-bosbessensap
- bloedsinaasappelsap

* Gedroogd fruit van De Drie Wilgen:
- mango stukken

 

* Barista's van Ecomil:
Ecomil heeft alle ingrediënten verzameld om je te helpen een stevig, romig schuim te bekomen voor uw cappuccinos, mochachinos, latte macchiatos en café frappés. Enkel te gebruiken met een professionele koffiemachine met stoompijp. 

- amandel low sugar
- haver zonder suiker

* Bio Tetra ongezoet natuur nu ook in 500ml van Ecomil
- amandeldrink ongezoet
- kokosnootmelk ongezoet

* Bio plantaardige room nu ook in 500ml van Ecomil
- cuisine kokos ongezoet
- cuisine amandel

* Eetbare schoonheid door Annemie Kok & Ellen Wagenaar
Een boek waarin twee prachtige onderwerpen samenkomen: schoonheid en eten. Het verzorgen en voeden van je lichaam, vanbinnen en vanbuiten, met geurige natuurlijke huidverzorging en avontuurlijke, smakelijke pure gerechten. Verbonden met elkaar door een passie voor geur en smaak, wat je terugziet in elk vernieuwend en verrassend recept, in elk van de zeven uitdagende en inspirerende hoofdstukken.
Wat kun je zoal in het boek vinden? Wat denk je van een rozenoliebad met daarbij een cakeje met rozenwater. Een anti-stressgezichtsbehandeling met daarbij een kopje verse kruidenthee en een lavendelkoekje. Een massage met een citrusolie die je verfrist en oppept en daarbij een zonnige sinaasappelsmoothie gereserveerd.