Blijf op de hoogte van Bionews

Nieuwe producten op de markt

We werpen al graag een blik op een aantal nieuwe producten op de markt vanaf maart.

* BIO essentiële olie van Manuka van Ladrôme
Een nieuwe parel in het gamma essentiële oliën van Ladrôme en vooral een absolute topper in de huidverzorging, is de BIO essentiële olie van Manuka. 
De belangrijkste toepassingen:
- wonden, slecht genezende en besmette wonden
- acné, puistjes, insectenbeten en brandwonden
- huidschimmel en atleetvoet (schimmelinfectie)
- rode en geprikkelde huid, herpes en gordelroos
Interessant is ook het feit dat de essentiële olie van Manuka sterk antioxiderend werkt op de huid en ouderdomsverschijnselen, rimpels, striemen en littekens helpt tegen te houden.
Ten slotte is gorgelen met een glas water waarin 2 à 4 druppels essentiële olie zijn verdund, ideaal voor een goede mondhygiëne (bij tandplak, bij tandvleesontsteking en bij keelpijn)

* Havermout van Arthur
Arthur & The Sisters is een Belgische start-up in gezonde ontbijtproducten. Van kant-en-klare granola's in unieke smaken tot heerlijke bakkits en havermoutmengelingen. 
Onderstaande havermoutmengelingen zijn nieuw op de markt:

- Boost Apple Matcha
- Energy Banana Turmeric
- Vibrant Blueberry Coconut
- Enjoy Chocolate Buckwheat

* BIO & RAW honing uit Spanje van Bona Mel
- BIO Heide Honing

Bona Mel voedt de bijen niet met suiker maar laat hen een deel van de eigen honing behouden. De bijenkorven krijgen geen enkele chemische behandeling, en om de volledige controle over de gezondheid van de bijenkolonie te behouden wordt enkel de eigen bio-gecertificeerde bijenwas gebruikt.

* Probiofyt Family van Bional
Voedingssupplement voor een darmfunctie in balans met 5 stammen melkzuurbacteriën + gember + inulinevezels.
(wetenschappelijk verantwoorde samenstelling en dosering)

* Himalaya Zoutlampen
- Himalaya Zoutlamp
- Aladdin Aroma Himalaya Zoutlamp
- Massage Zout Bal
- Kaarsenhouder

Een zoutlamp bestaat uit Himalaya zout. Dit zou heeft een hoog sodium chloride gehalte waardoor het een positief effect heeft op het menselijk lichaam. Een roze Himalya zoutlamp bestaat uit één groot brok zout met binnenin een gloeilamp of een gat waarin je een waxinelichtje kunt plaatsen. Himalaya zout heeft een gunstige werking op het lichaam en zorgt voor ontspanning. 

* Rode Lijn: Productenlijn tegen haaruitval van Naturtint
Deze unieke formule voor fijn en futloos haar reinigt, versterkt en laat het haar voller aanvoelen en geeft het bovendien een langdurige glans.
De reinigende formule van kokos en zonnebloemolie voor een krachtige maar milde reiniging. Deze formule zorgt eveneens voor een natuurlijke beschermlaag van de hoofdhuid zodat die intact en gezond blijft.
- Shampoo tegen haaruitval
- Masker tegen haaruitval
- Lotion tegen haaruitval

* Gele lijn: productenlijn voedend/reparerend van Naturtint
Deze unieke formule voor droog, beschadigd en futloos haar reinigt, voedt en repareert intens en geeft het haar zachtheid en glans.
Het Hydrolyseerd tarwe-proteïne dringt door tot in de haarvezel waar het de beschadigde keratine repareert en herstructureert. Verminderd haarbreuk voor meer vitaal en gehydrateerd haar.
- Voedende shampoo
- Voedend masker

* gesponsorde post