Blijf op de hoogte van Bionews

Biolicious-exposant in de kijker: Happy Herbi

Bij Happy Herbi kan men terecht voor alle producten en diensten die te maken hebben met sociaal eten. Alle producten zijn 100% plantaardig en biologisch en gaan daardoor niet ten koste van dieren, gezondheid, mensen in de derde wereld en het milieu. Daarnaast worden alle producten gemaakt zonder gluten en zonder suiker, en deels ook zonder noten! Zo kan iedereen lekker genieten van gezonde, mooie en smaakvolle hapjes.

Happy Herbi staat het meest bekend om het uitgebreide assortiment bonbons van rauwe chocolade en andere delicatessen die internationaal via diverse evenementen, winkels en webshops worden verkocht. Happy Herbi is ook in te schakelen voor cateringklussen,  het serveren van prachtige driegangendiners en diverse workshops op gebied van plantaardige voeding.

Daphne Wessel over haar bedrijf: “Met Happy Herbi wil ik anderen inspireren tot het maken van meer liefdevolle keuzes. Mijn bedrijfsmissie sluit volledig aan op Metta, een term uit het boeddhisme wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en de beste intenties en wensen voor alle wezens in het universum.”

Producten die Happy Herbi zal voorstellen op Biolicious:

Raw vegan bonbons in 18 verschillende smaken en 5 soorten raw vegan energy balls.

Happy Herbi 23-8-14 2991