B-to-Bio

 

Vacature communicatie- en communitymedewerker 

Netwerk Bewust Verbruiken VZW inspireert mensen tot een eenvoudige en duurzame levensstijl. Die stelt de waarde van bezit en de nood aan nieuwe aankopen in vraag. Onze activiteiten zetten groepen volwassenen op weg om te delen, ruilen en repareren. Ben je een enthousiaste communicatiemedewerker die onze missie naar een breed publiek weet te vertalen? Kruip in je pen en wie weet word jij onze nieuwe collega. 

  • We zijn op zoek naar...

    ... iemand met een passie voor duurzaamheid, die onze online community kan inspireren. Je staat in voor de algemene communicatie en perswerking van Netwerk Bewust Verbruiken en de promotie van onze activiteiten. Daarnaast help je mee bij het uitdenken en uitwerken van projecten.

  • We bieden jou...

  • ...een gevarieerde en geëngageerde job in een team met gedreven medewerkers. Je krijgt een deeltijds contract van onbepaalde duur (60% VTE, mogelijk tijdelijk te verhogen tot 70% of 80%). Werkplek is het Mundo-B- gebouw in Brussel (Elsene), vlakbij metro Naamse Poort. Hoe sneller je van start kan gaan, hoe beter. 

  • Solliciteren?

    Solliciteren kan tot woensdag 8 juni 2016 (tot 13u). Schrijf je motivatie en relevante ervaring in ons online sollicitatieformulier. Voeg er ook je CV en een eventueel portfolio aan toe.